Millores al paviment del carrer del Doctor Pi i Molist

Les obres comportaran restriccions al carrer el 15 de juliol

Del dia 2 fins al 15 de juliol es duran a terme les obrers de millora de la calçada del carrer del Doctor Pi i Molist, en el tram comprès entre la plaça de Virrei Amat i el passeig Verdun. Per aquest motiu, aquest tram de carrer es veurà afectat per una restricció a un carril de circulació. Així mateix, el dia 15 de juliol es durà a terme un tall de trànsit, com a conseqüència de les obres d´asfaltatge. Aquestes actuacions comportaran el desviament de trànsit dels autobusos pel passeig de Fabra i Puig, carrer d´Arnau d´Oms i carrer de Deià.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies