El club de futbol Alzamora es nega a entregar les claus del camp de Porta

Una quarantena de veïns es va concentrar ahir a la porta del camp

Una quarantena de persones, entre membres del club de futbol Alzamora i veïns, es van concentrar ahir a l’entrada del camp de futbol de Porta en protesta per la cessió del camp a la Fundació Marcet. Després de perdre la gestió del recinte esportiu en un polémic concurs el club havia d’entregar avui les claus al districte. L’Alzamora però, que ha impugnat el concurs, s’ha negat a entregar les claus en protesta per un procés que creuen que no s’ha realitzat correctament i denunciant que s’han trobat desamparats pel districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies