Dues associacions de Nou Barris signen convenis amb el Centre de Normalització Lingüística

Mitjançant cursos bàsics i col•laborant en projectes volen facilitar el coneixement de l’ús del català

Aquest mes dues entitats establertes al districte: la Asociación de Ecuatorianos de Cataluña i l’Associació Vida Abundant, han signat un conveni de col•laboració amb el Centre de Normalització Lingüística de Nou Barris per fomentar el coneixement de la llengua catalana entre els associats. Les entitats volen aconseguir, mitjançant l´organització de cursos bàsics i la col•laboració en projectes, l´extensió del coneixement de l´ús del català.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies