Els reportatges de l’Infobarris

El museu del futbol de Nou Barris

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L’amor pel futbol de barri va portar un veí de la Prosperitat a crear un museu on es recull part de la història en imatges dels equips de Nou Barris. Alguns ja desapareguts, com el Santa Engràcia o l’Atlético Dragón, i altres que encara continuen als terrenys de joc, com el Muntañesa. El museu serveix, a més de temple de la nostàlgia, com a punt de trobada d’ex jugadors veterans, alguns de fins i tot 80 anys. El local es troba al carrer de Molí, 104 i es pot visitar gratuïtament de dilluns a divendres de 17 a 20h.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2011/09/26/el-museu-del-futbol-de-nou-barris/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies