Els reportatges de l’Infobarris

El Centre Cívic Can Basté descobreix nous talents artístics

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

A vegades els barris amaguen talents i artistes que esperen ser descoberts. La Iolanda Rodríguez, des del seu taller, va reunir tot un grup de pintors, il•lustradors o grafiters l’obra dels quals la va impulsar a organitzar una exposició col•lectiva al centre cívic Can Basté. El resultat va ser la mostra 8 propostes d’estudi i un horitzó pictòric. 8 artistes i una cosa en comú: la passió per l’art.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2011/09/19/el-centre-civic-can-baste-descobreix-nous-talents-artistics/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies