Els reportatges de l’Infobarris

El xalet del mental

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El juliol de l´any 2011 es va enderrocar l’anomenat Xalet de l´antic Institut Mental de l´Hospital de la Santa Creu per tal d’ampliar la Caserna de la Guàrdia Urbana de Nou Barris. L´Ajuntament va voler recuperar la memòria del petit edifici, que va ser construït per acollir una malalta de la burguesia barcelonina i que va acabar esdevenint l’escenari d’innovacions en psiquiatria. Per això va demanar a l’Arxiu Històric de les Roquetes-Nou Barris que elabori un projecte que mostri gràficament tot el que va significar el xalet.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2011/10/10/recuperar-xalet-antic-nou-barris/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies