Els reportatges de l’Infobarris

La companyia d’animació infantil Mestumacat a la Prosperitat

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La Prosperitat és un barri molt actiu no tan sols a nivell veïnal, sinó també en l’ambient cultural. Una de les proves és la companyia ‘+Tumàcat’, formada pel Ricard, el Frederic i un grup de persones al darrere. Fa 8 anys que passegen humor, malabars i titelles pels carrers, places i fins i tot teatres de Barcelona i Catalunya i des de fa 5 anys s’han instal•lat al barri, on són molt estimats pels nens i nenes.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2011/10/24/la-companyia-danimacio-infantil-mestumacat-sinstal%C2%B7la-a-la-prosperitat/

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies