Els reportatges de l’Infobarris

El Parc Central de Nou Barris amaga l’olivera d’Antoni Santiburcio

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El Parc Central de Nou Barris és un recinte ple d’història. La majoria de veïns sap que allà hi havia l’antic Institut Mental de la Santa Creu, després el barri de Can Carreres, encara resta un aqüeducte i dues masies… però pocs coneixen que, d’entre tots els arbres del parc, hi ha un de ben especial. Es tracta d’una olivera que recorda l’exregidor de Nou Barris, Antoni Santiburcio, desaparegut fa 10 anys. Ell va promoure el parc i en el seu record es va fer portar aquesta olivera des del seu poble de Jaén.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2011/12/05/el-parc-central-de-nou-barris-amaga-lolivera-dantoni-santiburcio/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies