Els reportatges de l’Infobarris

Streetphotography de Xina i Japó a Can Basté

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Al Centre Cívic Can Basté es va poder veure l’exposició fotogràfica So far so close, Streetphotography. Aquesta exposició, del subgenere documental, presentava una visita per ciutats de la Xina i del Japó gràcies al treball en paral•lel de dos fotografs, Alfonso de Castro i Junku Nishimura. Tots dos van captar escenes de la vida quotidiana d’aquestes ciutats amb les fotografies realitzades, que es van presentar en un gran format.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/01/16/la-xina-i-el-japo-en-fotografies-de-gran-format-al-centre-civic-can-baste/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies