Els reportatges de l’Infobarris

La Casa de l’Aigua de la Trinitat Nova

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La Casa de l’Aigua de Trinitat Nova és més que un conjunt d’arqueologia industrial, des de temps immemorials els veïns i veïnes del barri de la Trinitat Nova han manifestat el seu interès en que aquest conjunt i tot el seu perímetre esdevinguin un equipament pel barri, ja sigui com a centre d’educació ambiental o com un centre de referència en sostenibilitat. La rehabilitació de l’antic edifici de la companyia de les Aigües de Barcelona ha anat acompanyada de la recuperació de l’entorn. Els horts urbans, que mantenen els avis de la Trinitat Nova, han donat vida als voltants de la Casa de l’Aigua.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/01/09/la-casa-de-laigua-de-la-trinitat-nova/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies