Els reportatges de l’Infobarris

Activitats en família al Centre Cívic Porta Sóller

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Un cop al més el centre cívic Porta Sóller organitza tallers destinats a infants de 0 a 5 anys i als pares i mares. L’objectiu és crear un espai on les famílies puguin jugar, divertir-se i aprenedre. Els tallers, que varien cada mes, estan pensats per ajudar en el desenvolupament dels infants i per permetre als pares i mares compartir experiències.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/02/13/centre-civic-porta-soller-activitats/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies