Els reportatges de l’Infobarris

Un disseny de premi per al castell de Torre Baró

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

El dissenyador d’interiors Enrique Molero, estudiant de l’escola Deià, va guanyar el premi CODIC, atorgat pel Col•legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, per un projecte de renovació realitzat al castell de Torre Baró. Enrique va venir de Madrid per poder estudiar a l’escola pública de disseny Deià, que es troba al districte i com a projecte de final de carrera va escollir un dels símbols de Nou Barris, el castell Torre Baró.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/02/20/enrique-molero-premi-codic-disseny-interiors-escola-deia/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies