Els reportatges de l’Infobarris

Can Valent, de torre medieval a masia

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

La masia de Can Valent, situada al barri de Porta, és un dels testimonis que queden a Nou Barris del passat agrícola de la ciutat. Molt probablement l’edifici va ser construït aprofitant una torre de defensa precedent que estaria datada entre els segles XI i XII. Actualment la masia, catalogada com a patrimoni de la ciutat, es troba en procés de degradació. Per aquest motiu entitats del districte, com l’Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris han portat a terme campanyes per aconseguir recuperar-la.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/04/02/can-valent-de-torre-medieval-a-masia/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies