Els reportatges de l’Infobarris

Óscar Comabasosa, de Collserola al Sàhara

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

Óscar Comabasosa, guàrdia urbà a Ciutat Meridiana va canviar el seu uniforme per unes sabatilles esportives una samarreta i una motxilla per participar per quarta vegada consecutiva a la Marató des Sables. Aquesta cursa, disputada pel desert del Sahara, al Marroc, està considerada com una de les proves de resistència més dificils que existeixen. L’Óscar va participar gràcies al suport, entre d’altres, del poliesportiu Ubae i de l’eix comercial de Nou Barris.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/04/09/oscar-comabasosa-marato-sables-ciutat-meridiana-urba/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies