Els reportatges de l’Infobarris

Una escola de Torre Baró engega un projecte de cohesió a través de la música

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L’escola Elisenda de Montcada, al barri de Torre Baró, ha engegat aquest any el projecte Musikelis. Una iniciativa que vol cohesionar socialment els infants del centre a través de l’aprenentatge musical i de la creació d’una Marching Band a cada grup. D’aquesta manera uns 40 infants de 3r a 6è de primària han tingut accés a la música i han descobert instruments que desconeixien, com les trompetes, els saxos o els bombardins. El centre valora molt positivament la iniciativa, que de moment es realitza en horari de menjador, i pretén ampliar-la a hores lectives.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/05/28/una-escola-de-torre-baro-engega-un-projecte-de-cohesio-a-traves-de-la-musica/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies