Els reportatges de l’Infobarris

Tres generacions del Conde Drácula a la Via Júlia

A l’estiu recuperem els reportatges que al llarg de l’any han omplert els Infobarris de Nou Barris. Petites peces protagonitzades per veïns i veïnes del districte que ens mostren la diversitat, els caràcter reivindicatiu, la festa i tants altres aspectes que formen part de la vida social dels barris.

L’any 1972 obria una nova cervesseria a la Via Júlia, el Conde Drácula. Un local inspirat en l’estètica de les pel•lícules del famós vampir, molt de moda en l’època. Des d’aquell moment ja han passat 40 anys i ja són tres generacions de la mateixa familia les que ha portat el bar. Una cervesseria que s’ha convertit en un dels establiments més populars del barri i que vol celebrar, aquest mes, l’aniversari amb els seus clients.

http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/07/02/tres-generacions-del-conde-dracula/

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies