This is England

Cinema a la fresca a la Prosperitat

Avui a les 22h es projectarà This is England al cicle de cinema a la fresca a la de terrassa del Casal de Barri de la Prosperitat. Es tracta de la darrera de les pel·lícules d´un cicle molt variat que ha omplert de cinema els vespres de la plaça d´Angel Pestaña.

Un film que ens situa a Anglaterra l´estiu de l´any 1983, durant l´època de la dama de ferro i els alts índex d´atur. Un nen orfe anomenat Shaun trobarà durant les vacances nous models masculins els skinheads del poble.
Shaun descobrirà un món de festes, coneixerà el seu primer amor i descobrirà els encants de les botes Dr. Martins. També coneixerà a Combo un skin racista, que, acabat de sortir de la presó assetjarà les minories del poble. Tot sembla preparat per a l´arrancada d´un procés de maduració que durà en Shaun de la innocència a l´experiència.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies