Finalitzen les obres de millora de l´aglomerat a l´avinguda Meridiana

Torna la normalitat del trànsit en aquest tram amb un nou paviment

Aquest estiu han finalitzat les obres de millora de l´aglomerat i pavimentació del tram de l´avinguda Meridiana entre l´avinguda de Rio de Janeiro i l´enllaç amb la C-17, als districtes de Nou Barris i Sant Andreu.

Aquestes obres s´han dut a terme durant quatre caps de setmana, entre el 28 de juliol i el 19 d´agost. La primera fase ha fet reparacions preventives en l´aglomerat actual de l´avinguda Meridiana per obtenir una base correcta per a l´aglomerat definitiu que s´ha executat dins de les obres de construcció del carril Bus- VAO de la C-58.
La segona fase ha consistit en un aglomerat total de l´avinguda Meridiana (1.200m. per sentit) en el tram entre l´enllaç de la C-17 i l´avinguda de Rio de Janeiro. Durant el cap de setmana del 11 s´ha treballat sobre els carrils d´entrada a la ciutat i el dissabte 18 sobre els carrils de sortida. En total, durant les obres de millora s´han col·locat unes 1.500 tones d´aglomerat.
Tots aquests treballs s´emmarquen en l´obra d´implantació del carril Bus- VAO de la C-58 entre Ripollet i Barcelona, de 6,4 km i que compta amb un pressupost total de 80M€. Està previst que es posi en marxa a l´octubre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies