El camp de la Guineueta acull el XI Memorial Urruti

Al torneig hi participen 7 dels clubs de futbol més importants de Catalunya

L’Escola Esportiva Guineueta torna a retre homenatge aquest cap de setmana a Javier Urruticoechea ‘Urruti’, que va ser porter del Barça i l’Espanyol als anys 70 i 80. Urruti va col·laborar estretament amb el club de Nou Barris per fomentar el futbol base i per això l’EE Guineueta va batejar fa 11 anys el seu torneig de Nadal amb el nom del desaparegut porter. Aquest anys, l’onzena edició del memorial esdevé un torneig de pretemporada. Avui i demà el camp de la Guineueta acull els triangulars de les categories alevins i benjamins d’alguns dels equips més destacats de Catalunya, com ara el Barça, l’Espanyol, la Damm, el CD Sant Gabriel, el CE Mercantil, l’UD Cornellà i l’U At. Horta. Les finals se celebraran demà diumenge a partir de les 11.30h i seran seguides dels actes protocolaris de lliurament de premis.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies