El SESE compleix 60 anys de bàsquet

El club de Vilapicina celebra l´aniversari amb la presentació dels 28 equips

La secció esportiva del Santa Eulàlia de bàsquet, més coneguda com a SESE, està de celebració. El dilluns 1 d´octubre el club de Vilapicina farà 60 anys, però ahir van aprofitar la presentació oficial dels 28 equips, amb un total de 350 esportistes, per celebrar l´aniversari, amb un pastís commemoratiu i uns partits amistosos dels equips sèniors al Pavelló de Virrei Amat.

El SESE agrupa amants del bàsquet que dedica esforç per aconseguir que el club continuï en peu després de tants anys. Entre tots aconsegueixen gràcies a l’esport la integració social del barri després de molts anys.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies