Una butlleta validada al Turó de la Peira s’emporta 26,5 milions de l´Euromillones

El premi és ara un reclam per a l´administració de loteria número 60 del carrer del Cadí

No s´ha fet públic qui ha estat l´afortuntat, però al Turó de la Peira aquests dies no es parla d´altra cosa.
La combinació que ha fet guanyar 26,5 milions d’euros a un veí del Turó és la següent: 3 – 10 – 23 – 27 – 44, amb els números estrella 9 i 7. La fortuna ha fet, a més, que el màxim premi de l’Euromillones també hagi estat agraciat amb un dels nou premis de segona categoria (5+1 encerts) del mateix sorteig, de manera que, a banda dels 26,5 milions d’euros del primer premi, també se n’ha emportat 193.000 més.
La titular de l’administració de loteria número 60 de Barcelona, Marta Maldonado, assegura que encara no saben qui ha estat el guanyador, però reconeix que el lliurament del premi ha servit com a reclam per augmentar les vendes. De fet, els comerciants més propers a l’administració, situada al carrer del Cadí, confien que la notícia també suposi un cop d’efecte i millori la situació del comerç de la zona.
Malgrat que aquest ha estat el premi més gros validat mai en aquesta administració de loteria, en altres ocasions també han repartit xifres milionàries entre els seus clients. Fa dos anys van repartir 2,9 milions a la Primitiva i l’any 2009 una petita part d’un dels cinquens premis de la loteria de Nadal també va caure aquí.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies