Inauguració de l´hort comunitari La Trini

Un grup de veïns organitza una plantada popular de llavors al barri

Revive la Trini Nova és una iniciativa sorgida d´un grup de veïns i veïnes de Nou Barris que volen crear un espai adreçat a tots els veïns del barri. Aquest matí, el col·lectiu convida a tots els veïns i veïnes a participar en una plantada de llavors al futur hort comunitari de La Trini. La cita és a les 10h a l´entrada principal de la Casa de l´Aigua. Els organitzadors recomanen dur sabates tancades, guants per treballar la terra i una mica de menjar per compartir en un pica-pica.

Inauguració de l´hort comunitari La Trini
Hora: 10h
Lloc: Entrada principal de la Casa de l´Aigua

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies