L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

L´oposició tomba el Pla d´Actuacions Municipal de Districte per al 2012-2015

Avui és la Dia de la Mercè i molts segur ho esteu celebrant amb algun dels molts actes programats per aquests dies. Felicitem a les Mercès i els hi recordem que l´actualitat de Nou Barris continua, i avui Barcelona Televisió emet l´Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12:05h i a les 14:50h (després de l´Infomigdia, en redifusió), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

El tema destacat de la setmana és el rebuig del Pla d´Actuacions Municipals de Districte (PAMD) 2012-2015. Els partits polítics de l´oposició (PSC, PP i ICV-EUiA) de Nou Barris han votat en contra de la fulla de ruta presentada pel govern de CiU, amb la regidora Irma Rognoni al capdavant. Aquest PADM apostava per 116 actuacions dividides en tres grans eixos: l´atenció a les persones i el benestar, el progrés econòmic i la confiança. Preveu posar en marxa el centre de dia del carrer del Molí i construir un de nou a la Trinitat Nova. També es vol ampliar els horaris dels centre cívics i de patis d’escoles, i fomentar els projectes formatius i solidaris. L´eix del progrés econòmic es reflexa en la potenciació del comerç de proximitat i la remodelació del Mercat de la Guineueta. A més, al document hi consten els projectes de les portes de Collserola, la remodelació de la Trinitat Nova i la reforma dels poliesportius Virrei Amat i Valldaura, entre altres actuacions. Però els detractors del pla el critiquen per poc participatiu i inconcret i de no marcar prioritats i pressupostos.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies