El CE Canyelles es queda sense gespa artificial

El club esportiu afronta un futur complicat amb un camp de terra

Fa quatre anys que el Club Esportiu Canyelles espera la instal•lació de gespa artificial al camp. Aquest any les obres semblaven imminents però a última hora l’Ajuntament els ha informat que no es faran fins que hi hagi pressupost. Una decepció per a un club que afirma que en els darrers tres anys ha perdut més de 50 nens, perquè han marxat a clubs amb gespa artificial.
´Això suposa un cop important pel futur del club, perquè els nens no volen jugar a terra, això implica complicacions de futur, per al que és el club. – explica Daniel Cruz, de la junta directiva del CE Canyelles.- A més de problemes esportius i de les instal•lacions, que estan una miqueta falts de manteniment.´ Marga Hijano, coordinadora del futbol base del CE Canyelles afegeix:
´No és el mateix jugar a gespa que jugar a terra. Quan plou els nens es posen perduts i a més es fan mal´.
El club tornarà a reunir-se de nou amb l’Ajuntament al gener. Mentrestant, estan pendents que es faci el manteniment de la sorra, que enguany no s’ha fet perquè es preveia l’arribada de la gespa artificial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies