L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

La 7a Mostra de Titelles es consolida com a símbol a les Roquetes

Barcelona Televisió emet avui l´Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, a les 12:05h i a les 14:50h (després de l´Infomigdia, en redifusió), sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

La darrera setmana de setembre els titelles han conquerit les Roquetes per portar la seva màgia i diversió al barri. Es tracta d´una iniciativa de l´Associació Titellaire de les Roquetes que arriba aquest any a la setena edició amb un bon grapat d´espectacles, tallers i fins i tot una exposició que podeu visitar al casal Ton i Guida. Aquest festival reuneix cada any centenars de veïns a les diferents places del barri. ‘El festival realment ha estat una sorpresa- explica en ‘Rínxols’ de la Companyia Mestumacat – Vam començar amb companyies amigues el primer any, d’una manera molt petiteta, 3-4 espectacles… i realment la cosa ha crescut de tal manera que no tan sols es fa durant la setmana de la titellada, sinó també s’intenta fer activitats durant tot l’any. Hi ha una associació, i molta gent del barri s’hi ha anat sumant de mica en mica, i cada cop veiem més gent a la plaça venint a veure els espectacles’.
Els titelles s’han convertit en un símbol per al barri de les Roquetes. Aquest element serveix per explicar històries tan a grans com a petits. ‘Creiem que el titella era un bon element per introduir cultura popular al barri – recorda en Josep Antoni Ruiz, coordinador de la Titellada – vam pensar en diferents temes que es podien tractar, temes de convivència, temes socials, i una de les coses que se’ns va ocòrrer va ser fer una mostra de titelles’. Al barri es realitzen molts projectes amb els titelles. Equipaments, veïns i enititats tracten grans temes com la salut, l’educació i la convivènica amb aquests petits personatges.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies