Els veïns reclamen més atenció als desnonats de Ciutat Meridiana

Un grup de manifestants entra al Centre de Serveis Socials de la Zona Nord per demanar més lloguer social

Una trentena de veïns de Ciutat Meridiana han entrat al Centre de Serveis Socials de la Zona Nord per reclamar a la directora més ajudes per a les famílies desnonades. Els veïns creuen que no hi ha prou amb oferir als desnonats un allotjament de tres dies, sinó que se’ls ha de facilitar un lloc on viure a canvi d’un lloguer social. Aquest, és un dels principals problemes de Ciutat Meridiana, un dels barris amb més atur de Catalunya i per tant, on més desnonaments es realitzen, amb un promig de dues ordres d’execució a la setmana. El perfil més habitual dels desnonats de Ciutat Meridiana és el d’una família immigrant, que va signar una hipoteca d’entre 200.000 i 300.0000 euros per habitatges de 60 metres quadrats durant el 2004 i 2008.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies