Obertament per la salut mental

El projecte pioner a Catalunya compta amb la participació de malalts i voluntaris

‘Obertament per la salut mental’ és el primer projecte de lluita contra la discriminació en salut mental a Catalunya. La iniciativa pretén modificar les creences, les reaccions emocionals i les conductes discriminatòries envers les persones que viuen algun trastorn d´aquest tipus. Vol esdevenir una plataforma de sensibilització, participació i denúncia de missatges i pràctiques discriminatòries cap a les persones amb alguna problemàtica de salut mental, afavorint la seva inclusió social.
És per això que dins el projecte hi participen com a protagonistes del canvi 150 persones amb aquesta problemàtica. Del 2012 al 2014, aquestes persones de tot Catalunya es formaran per liderar els diferents equips de voluntaris en la lluita contra la discriminació en salut mental.
Aquest vespre a les 18 h es presenta el projecte a la Seu del Districte. La iniciativa està impulsada pels principals agents de la salut mental. A més, el projecte compta amb el suport de dels departaments de Salut i Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, de l´Ajuntament de Barcelona i de l´Obra Social La Caixa, així com dels principals mitjans de comunicació públics i privats de Catalunya.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies