Un detingut a la Prosperitat per presumpte corrupció de menors

L’home contactava amb menors per fotografiar-les en biquini

Els Mossos d´Esquadra han arrestat al barri de la Prosperitat un veí que organitzava sessions fotogràfiques en biquini amb nenes de 12 anys sense informar-ne els pares. L´home, de 30 anys i nacionalitat espanyola, oferia a les menors la possibilitat de guanyar 35 € si es prestaven a participar en les sessions. La detenció es va produir quan una dona, alertada perquè l´individu havia contactat amb la seva neboda, el va retenir fins a l´arribada dels agents.

Els fets que van precipitar-ne la detenció van tenir lloc la tarda del 16 d’octubre. Una noia que acabava de sortir d’una escola de la Prosperitat va explicar als mossos que el detingut se li havia apropat a la boca del metro, li havia preguntat l’edat i li havia proposat treballar com a model de biquinis. A canvi de 35€, l’home posava una condició: no dir-ne res a ningú. També li va dir que li agafaria les mides dels pits i que després marxarien plegats a la Barceloneta a fer la sessió fotogràfica. La nena es va espantar, va sortir corrents i es va amagar, segons ella mateixa va relatar, dins d’un bar d’uns coneguts. Posteriorment, en va informar la seva tieta, que és qui va posar el cas a mans de la policia quan va observar l’home contactant amb una altra nena, a qui requeria els mateixos serveis.

L’arrestat, José Manuel M. M. va passar a disposició judicial el 20 d’octubre, va quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar davant del jutge de guàrdia. Se li imputa un presumpte delicte de corrupció de menors. Els mossos encarregats de la investigació miren ara si el jove va fer més oferiments a altres nenes. També s’està alertant el professorat de diverses escoles de Nou Barris perquè n’estiguin al corrent.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies