Duquende a l´Ateneu

El cantaor porta a Nou Barris el seu repertori de fusió i flamenc pur

L´Ateneu rep avui un dels cantaors flamencs més valorats, Juan Cortés ´Duquende´. Un cantaor que sorprèn per la seva inspiració personal, pel seu metall de veu i per la personalitat única amb què interpreta el ´cante´ i explora nous camps, capaç de passar del flamenc més pur a versionar Leonard Cohen. Duquende és considerat per molts crítics com a un dels hereus de Camarón, i ell vol demostrar-ho en l´espectacle ´Camarón, la Leyenda del Tiempo´, que representa des de fa 3 anys. Precisament Camaron de la Isla va ser qui el va fer debutar als 8 anys d’edat, acompanyant-lo ell mateix a la guitarra. Des que l’any 1988 va publicar el seu primer disc, Duquende ha passejat la seva veu pels teatres i auditoris més importants d’Espanya, a més d´actuar a França i els Estats Units. Una bona demostració del seu talent és la llista de guitarristes que l´han acompanyat: Paco de Lucía, Juan Habichuela, Tomatito, Juan Manuel Cañizares, Moraíto Chico i Vicente Amigo, i darrerament José Carlos Gómez.
El concert, organitzat amb la col•laboració del Taller de Músics, comença a les 22h i les entrades tenen un cost de 10 euros.

Duquende
Ateneu Popular 9barris
Entrada: 10 euros

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies