La festa de la sardana

L´Aplec de les Roquetes omple novament de dansaires el parc de la Guineueta

Els sardanistes d´arreu de Catalunya tenen el dia d´avui ben marcat al calendari. Arriba de nou l´Aplec de les Roquetes. A partir de les 10h, el Parc de la Guineueta (si la metereologia ho permet) vibrarà amb les notes de les cobles la Jovenívola de Sabadell, Sant Jordi, Montgrins i La Principal de la Bisbal. La jornada s´estendrà fins al vespre, amb un descans per a un dinar popular amenitzat amb un concert d´esbarjo. En total, el programa ofereix un repertori de 30 sardanes, en el qual, com sempre, s´inclou l´estrena d´una sardana: ´Tota una vida musical´ de Marcel Artiaga.
L´Aplec de la Sardana de les Roquetes és possible gràcies a la dedicació i passió de l´Agrupació Sardanista l´Ideal d´en Clavé, que han convertir aquesta cita en una de les més importants de Catalunya.
En cas de mal temps l’aplec és farà al Parc esportiu Can Dragó (situat a la confluència del carrer de Rosselló i Porcel amb l´avinguda Meridiana).

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies