L´Ateneu ja té un aspecte nou

Per celebrar-ho us podeu apropar al bar que avui entra en funcionament

Els nombrosos grafits de la façana de l’Ateneu Popular de Nou Barris ja són història. Després de dos anys d’obres aquest és el nou aspecte de l’equipament. L’Ateneu conserva ara només una petita part de l’estructura del que va ser una planta asfàltica. Les obres han redistribuït la majoria dels serveis de l´equipament.

Avui entra en funcionament el nou bar de l´Ateneu, que fins ara era situat a una carpa de forma provisional i al desembre ho faran les oficines i el gimnàs. Encara no tenen data, però, les obres de remodelació de la sala d’arts escèniques.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies