L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Una farmàcia robotitzada al barri de la Guineueta

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, amb un nou horari: a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14,50h en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Ja fa temps que els sistemes robotitzats han entrat a les farmàcies. Són sistemes complexos amb un cost d’instal•lació i manteniment, però a llarg termini faciliten l’atenció al públic. Els robots eviten els errors, agilitzen la cerca dels medicaments i tenen un millor control de la caducitat dels productes, una tasca molt important que per a molts clients resta en l’anonimat.

Avui a l’Infobarris descobrirem una farmàcia al barri de la Guineueta que disposa d’aquests robots farmacèutics. Una innovació que no ha substituït el farmacèutic, que ara té més temps per altres tasques. Com ens comenta el farmacèutic Joan Josep Boncompte “Cada cop que entra un producte nou li fa una foto, agafa les mides per després mecànicament no fallar. Nosaltres no ens hem de moure, des del teclat disposem del medicament i ens arriba en 30 segons com a màxim. La robotització facilita que nosaltres puguem dedicar més temps al client, explicant el que és el medicament, la seva dosificació i els efectes secundaris.”

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies