Incendi a l’Edifici 15-0, al carrer d’Almagro

Un cop sufocades les flames, les famílies han tornat a l´edifici

Durant la matinada d’ahir, pels volts de les 02.30 h, es va produïr un incendi a l’edifici 15-0 del carrer d’Almagro, ocupat fa poc més d’un any pel moviment 15-M, que el va entregar a famílies desnonades. Els Bombers hi van enviar cinc dotacions i una ambulància per sufocar les flames. L’incendi va començar al local de la planta baixa de l’immoble, un espai que va quedar totalment calcinat. Un cop apagat el foc les famílies que viuen a l’edifici, van poder tornar a dormir tot i l’ensurt.

Un dels veïns de la finca del carrer d’Almagro (on hi viuen 11 famílies desnonades, algunes amb nens) va afirmar que no podia dormir i que per això, de matinada, va escoltar tres cops a la part baixa de l’edifici. En sortir per la finestra, va veure el fum. Ràpidament va alarmar els veïns, fet que va fer possible que tothom sortís al carrer en poc temps. Durant el transcurs dels fets, segons els veïns, un vehicle de la Guàrdia Urbana que passava per la zona va avisar als bombers, que van arribar ràpidament i van poder apagar el foc.

El SEM va atendre quatre persones que van resultar intoxicades lleus per inhalació de fum i que donades d’alta ‘in situ’. Segons fonts municipals l’edifici no ha patit cap dany estructural. Els veïns de l’edifici creuen que el foc podria haver estat provocat pel fet que les flames van començar a la planta baixa on algú hauria trencat els vidres. Els Bombers encara estan investigant les causes de l’incident.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies