La masia de Can Carreras

Del conrreu de vinya a un possible us veïnal

Situada actualment al centre del Parc Central de Nou Barris, Can Carreras va ser una important masia que disposava d’uns 55.000 metres quadrats de terres molt fertils que es van dedicar a la producció de vinya, verdures i hortalises, bestiar, cereals, blat de moro i garrofes. Datada del segle XVII quan era coneguda amb el nom de Can Sala va rebre el nom de Can Carreras a finals del segle XIX és quan se’n va fer càrrec el propietari, en Lluís Guarro i Casas membre d’aquesta coneguda familia dedicada a la indústria paperera.

Uns terrenys que poc a poc van ser venuts pels seus propietaris i que van donar lloc al barri de Can Carreras, avui en dia desaparegut. Propietat de l’ajuntament des de l’any 2006 la masia està a l’espera que es dugui a terme un projecte presentat l’any 2009 que reconvertiria l’edifici per a us del barri de la Guineueta.

Si voleu saber més sobre la masia de Can Carreras no us perdeu el proper dilluns l’Infobarris.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies