La Ruta del Te

Setmana de la benvinguda al Casal de barri de la Prosperitat

El Casal de barri de la Prosperitat, en el marc d´activitats de la Xarxa 9 Barris Acull, organitza la Setmana de la Benvinguda. Una iniciativa que té com a objectiu celebrar el diàleg entre la gent, especialment en moments dificils com els actuals. L’activitat vol facilitar la convivència i el diàleg entre les persones, siguin quins siguin els origens, les edats o les llengües.

La Ruta del Te vol posar-ho de manifest a través de l´expressió explícita de la benvinguda a qualsevol persona que es vulgui apropar, per participar de la festa. Una activitat que ha programat tastets de te d’origens diversos i mostres i tallers per cada dia de la setmana.

Dilluns 5
18h Te Indi
18.30h Dansa Bollywood

Dimarts 6
19h Te Marroquí
Solo para cortos

Dimecres 7
19h Te Xinès
Mostra de Cultura Xinesa

Dijous 8
19h Te Anglès
20h Dishows amb Quim Panyart “Sobre contes i miralls”

Divendres 9
23h Concert amb “Izuran Beat”

Dissabte 10
18h Taller de Hiphop: “Rimant rumors”
21h Harira
21.30h Teatre pa´tothom: “Mustafà és al replà”

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies