Obres d’urbanització a la Trinitat Nova

Es connectaran els carrer de Platja d´Aro i de la Llosa amb l´avinguda Meridiana

Ha començat la primera fase d´urbanització de l´espai comprès entre els carrers de S´Agaró, de la Llosa, de Platja d´Aro i de l´avinguda Meridiana, al barri de la Trinitat Nova. Unes obres que connectaran el carrer de Platja d´Aro i el carrer de la Llosa amb l´avinguda Meridiana. D´aquesta manera es permetrà la incorporació de vehicles des del barri de la Trinitat Nova en els dos sentits de circulació.

Els treballs comporten la col.locació de vorades, l´execució de calçades, la pavimentació de les voreres, així com la senyalització, la semaforització i la col•locació de mobiliari urbà. Les obres, que es preveu que finalitzin al març de 2013, s´aniran fent per trams per minimitzar les molèsties pels desviaments de trànsit. Es tracta d’un projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies