10è Concurs de poesia del Fòrum Cultural Foto Club Guineueta

S’ha obert el termini de presentació

Un any mes el Fòrum Cultural Foto Club Guineuea ha convocat el concurs de poesia, un certàmen que enguany arriba a la seva desena edició. El termini de presentació de treballs ja està obert. Tothom que hi vulgui podrà lliurar les seves poesies inèdites, en llengua catalana o castellana, al Fòrum Cultural, a la Biblioteca Nou Barris o a la Masia de la Guineueta fins el dilluns 12 de novembre. El certamen atorga tres premis en llengua catalana i tres premis en llengua castellana que es lliuraran l´1 de desembre de 2012, a les 19.30 hores, en la Masia de la Guineueta a la plaça de Ca n´Ensenya, 4, en el marc de la Festa de la poesia.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies