Nou Barris Cabrejada convoca una assemblea davant la seu del Districte

Un centenar d’entitats i associacions es concentra per demanar mesures contra la crisi

Prop de 100 entitats de Nou Barris, unides en la Plataforma Nou Barris Cabrejada diu Prou, es trobaran avui a les 19h davant de la seu del Districte per realitzar una assemblea. L’objectiu de les entitats és reclamar mesures urgents per pal•liar els problemes que pateixen els veïns i veïnes arran la crisi econòmica i les retallades en drets socials i serveis públics. Per això demane una resposta de les administracions.

Les entitats, que des del mes de setembre estan duent a terme accions als barris, han signat un manifest en el qual reclamen el pla d’equipaments al qual s’havia compromès el Districte, una major implicació per aturar els desnonaments, l’elaboració d’un cens d’habitatges públics buits, l’augment de la dotació als serveis socials, una xarxa de distribució d’aliments de proximitat que funcioni bé i una major interlocució amb les entitats. Com a protesta i per facilitar l’assistència a l’assemblea molts equipaments del districte tancaran les portes.

Les entitats participants a l’assemblea han convocat sortides des de diversos punts de Nou Barris per anar juntes cap a la plaça del Districte. A les 18h començaran les marxes des de l’escola Calderón, des de l’Ateneu Popular de Nou Barris i des de la plaça de les Roquetes. A les 18,30h una cassolada donarà inici a la cercavila que sortirà des de la plaça Sóller, al barri de Porta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies