L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els serveis de l’Ateneu Popular de Nou Barris tornen a l’edifici

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, amb un nou horari: a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14,50h en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Fa dos anys, l’Ateneu Popular va instal•lar-se en una carpa provisional a tocar de l’equipament. Adaptar la feina a la nova ubicació i conviure amb les obres va ser tot un repte. Pero, passi el que passi, l´espectacle sempre ha de continuar, i les obres de remodelació de l’Ateneu Popular no van aturar en cap moment l’activitat del centre.

Ara, l’equipament ja serveix els primers menús al bar nou, un punt de trobada per a la gent de l’escola de circ i veïns. També ha entrat en funcionament el gimnàs i aviat ho faran les oficines. Els grafits que envoltaven l’Ateneu han desaparegut de la façana, que ara és de vidre opac i més moderna.

Poc en queda ja de l’estructura de l’antiga planta asfàltica que es va recuperar a finals dels anys 70 com a equipament per al barri. Els veïns no volien una fàbrica de ciment amb fums i molèsties. Per això van prendre les naus industrials i van desmantellar la planta. Així va néixer l’Ateneu Popular de Nou Barris, que en els darrers 35 anys s’ha convertit en un centre sociocultural de referència i un bressol de circ a la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies