Nou Barris Cabrejada es concentra davant la seu del Districte

Centenars de veïns s’uneixen a les marxes que van començar als diversos barris

Centenars de veïns es van manifestar ahir al vespre pels carrers de Nou Barris. Convocats per la Plataforma Nou Barris Cabrejada els veïns van reclamar a les administracions mesures per combatre la crisi. Les marxes van sortir dels diversos barris a les 18h i es van anar unint al llarg de la Via Júlia per confluir finalment a la seu del districte on es va llegir un manifest. Amb el suport de prop de cent entitats del districte es va demanar mesures urgents per pal•liar els problemes que pateixen els veïns i veïnes arran la crisi econòmica i les retallades en drets socials i serveis públics. En solidaritat amb la protesta molts equipaments del districte també van tancar les portes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies