L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Nou Barris de cine

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, amb un nou horari: a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14,50h en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

A partir de dimarts dia 20 de novembre, el centre de la via Favència acull una exposició sobre els cinemes, les pel•lícules i els actors de Nou Barris. L’Arxiu Històric de les Roquetes-Nou Barris ens mostra els antics locals on s’exhibien les pel•lícules, uns cinemes de barri ja desapareguts. Com ens explica Roberto Lahuerta, autor del llibre Los cines en Nou Barris.‘En el moment àlgid al 69 tenia 14 cines en funcionament. 14 cines volia dir que hi havia més de 15.000 localitats. Això estem parlant que hi havia cines, en concret un, que tenia 1.700 localitats.’

A la mostra es pot veure material relacionat amb els cines i fragments petits de pel•lícules que tenen Nou Barris com a escenari. Avui a l’Infobarris parlarem amb Ginés Cuesta, guionista i actor noubarrienc, i recuperarem algunes de les pel•lícules gravades a Nou Barris

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies