Medalles d’Honor per al centre Cruïlla i el centre cultural Els Propis

L’Ajuntament reconeix un any més la tasca de les persones i entitats que contribueixen a construir Barcelona

Ara fa 15 anys, l’Ajuntament de Barcelona va instituir els Premis d’Honor de la ciutat amb motiu de la commemoració del centenari de les agregacions dels municipis del Pla, una fita històrica cap a la construcció de la Barcelona moderna. Des d’aleshores, 25 persones o entitats han rebut cada any el guardó a proposta dels diferents Consells de Districte i del Consell Plenari Municipal. Són persones i entitats que amb el seu treball diari, amb una clara vocació social i de servei als seus conciutadans, contribueixen a construir Barcelona.
Les medalles d’Honor d’enguany reconeixen la feina de la doctora Elena Barraquer, el Barnasants, l’Orfeó L’Eco de Catalunya, José Antonio González i Josep Antoni Salgot, a més de 20 persones i entitats proposats pels districtes de Barcelona.
En el cas de Nou Barris les entitats premiades d’aquest 2012 són el centre Cruïlla i el centre cultural Els Propis. El centre Cruïlla ha rebut la medalla per la seva tasca solidària i educativa, desenvolupada al llarg de 28 anys a Nou Barris en favor de la integració d’infants i joves en situació de risc. El centre cultural Els Propis rep el guardó per la seva llarga trajectòria de treball a favor dels interessos dels veïns de Nou Barris, i pel seu paper en la dinamització cultural del barri i de defensa de la cultura i la llengua catalanes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies