Les Basses acull el 4t Festival de Cinema Trash i Horror de Barcelona

L´edició d´enguany està dedicada a l´ultragore alemany

´La Oscura Ceremonia´ i ´Gracia Xtreme Maniac´ transformen avui i demà l´Espai Jove Les Basses en un centre especialitzat en ultragore alemany amb motiu de la quarta edició d´Horrorvision: ´Festival de Cine Trash y Horror de Barcelona´. Els amants d´aquest gènere cinematogràfic poden gaudir de dos dies de projeccions de films com ara ´Nekromantik´ i ´Der Todesking´, ambdues dirigides per Jörg Buttgereit, qui precisament assistirà a les jornades com a convidat especial.
A banda d´aquests films del centre d´Europa, també hi ha espai per ´Zibahkhana´(´Hell’s Ground´), considerada la primera pel.lícula gore paquistanesa.
El cartell es completa amb ´Inbred´ del britànic Alex Chandon, la proposta canadenca ´Manborg´, i la també britànica ´Gorgo´ (una ´monster movie´ de l´any 1961 que es projectarà en 16mm) i el ´rape & revenge´ norueg ´Inside the Whore´.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies