L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Les famílies de l’EBM Trinitat Nova defensen el centre

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, amb un nou horari: a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 14,50h en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Les famílies dels alumnes de l’EBM Trinitat Nova estan en alerta des de fa un parell de mesos. Des que es van assabentar que l’Ajuntament estudia si l’equipament reuneix les condicions necessàries per acollir els petits. L’escola bressol Trinitat Nova té més de 30 anys i és una escola ben peculiar. S’hi accedeix a través del Mercat de la Trinitat Nova, és l’únic centre amb un horari de 8 a 14 h i les tres classes són en una sola aula. Tanmateix, els pares i mares estan satisfets amb les peculiaritats de l’escola bressol i s’han posat en marxa per salvar el centre. Una de les principals raons és que és l’únic del barri que dóna beques.
L’escola bressol dóna servei a 36 nens i nenes d’entre nou mesos i tres anys. Les famílies estan obertes a adaptar l’espai a les normatives actuals.
Mentre esperen els resultats de l’estudi de l’Ajuntament, els pares i mares reuneixen signatures a favor de l’escola bressol. Fins ara n’han aconseguit gairebé 900 al barri i més de 1.000 a través d’Internet.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies