Els escolars de Nou Barris participen en el Dia de les Persones amb Discapacitat

La Seu del Districte es converteix enguany en l´escenari dels actes de conscienciació

La Taula d´entitats de discapacitats del Districte de Nou Barris organitza avui diverses activitats per celebrar el Dia Internacional de persones amb discapacitat. Enguany els actes principals es duen a terme a la Seu del Districte. Fins a set entitats han col·laborat en els actes d´avui per tal de conscienciar sobre el dia a dia de les persones amb discapacitat, les quals suposen un 15% de la població mundial. Per tal motiu, els alumnes de les escoles participaran durant tot el matí en tallers i jocs on podran fer un tastet de l´esport adaptat. També a la Seu del Districte, els membres del TEB Verdum i l´Associació Ca n´Ensenya duran a terme el tradicional guarniment de l´arbre de Nadal de Nou Barris. I per la tarda, les corals de Nou Barris i la coral AMIBA clouran els actes amb un concert.

Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

De 9 a 13h. Jornades de sensibilització a les escoles. Pati de la Seu del Districte.

17.30h. Guarniment de l´arbre de Nadal de Nou Barris. Seu del Districte. A càrrec del TEB Verdum i l´Associació Ca n´Ensenya.

18.30h. Concert de Nadal a la seu del Districte. A càrrec de corals de Nou Barris i la coral AMIBA.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies