El Casal de Barri de la Prosperitat fa la llista per al Caga Tió

Qui vulgui participar a l´acte nadalenc s´ha d´apuntar abans de divendres

Cal anar preparant-se per a l´arribada del Nadal… cal fer la llista per als Reis Mags i també cal contactar amb el Tió perquè compti amb vosaltres. El Casal de Barri de la Prosperitat s´ha posat ja en marxa i per això han obert una llista amb els nens i nenes que volen participar en el Caga Tió del casal. Se celebrarà el 22 de desembre, en el marc d´un espectacle. Si us voleu apuntar, teniu temps fins aquest divendres. Només heu de passar per la secretaria.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies