El CE Canyelles tindrà camp de futbol de gespa l’any vinent

L’Ajuntament també es compromet a fer millores en les instal•lacions del Ràcing Vallbona

La regidora de Nou Barris, Irma Rognoni, ha anunciat durant el Plenari que s’arranjaran els dos únics camps de futbol de terra que queden al districte. Parlem de les instal•lacions del CE Canyelles i les del Ràcing Vallbona. Els dos clubs demanen des de fa temps millores que els permetin continuar amb la seva tasca. En el cas del Canyelles, els futbolistes van veure com s’ajornava la instal•lació de la gespa artificial el passat setembre per falta de pressupost. Ara, la regidora ha confirmat que les obres començaran durant l’any 2013. Una gran notícia per al club, que a hores d’ara entrena i juga al camp de la Guineueta, ja que el seu terreny de joc és ple de bonys i desnivells.
Pel que fa al Vallbona, a banda de la gespa artificial el club tenia més reclamacions, com ara el desbrossament dels entorns del camp de futbol i la millora de les instal•lacions en general. El president del Vallbona, José Palomo, es va mostrar satisfet amb la notícia de les reformes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies