Els Reis Mags d´Orient, enguany més tecnològics que mai

Segueix el viatge de Ses Majestats des del teu ordinador, tableta o mòbil

Ses Majestats els reis Melcior, Gaspar i Baltasar ja estan de camí a Nou Barris. I aquest any vénen més tecnològics que mai. Els més petits poden seguir el viatge dels Reis Mags d´Orient, sense perdre´s cap detall, en aquest web:
http://w1.bcn.cat/carta-reis/escriu-la-teva-carta.php
En aquesta pàgina es pot seguir el recorregut tan especial des del llunyà Orient fins a la ciutat de Barcelona. Al llarg d´aquest viatge els nens i nenes poden enviar salutacions als reis, enviar la carta al seu mag preferit, i fins i tot veure fotografies dels tres savis al desert, muntanyes i camins.
Si sou més tradicionals també teniu l´opció de lliurar la carta en mà als patges reials que aquests dies hi ha distribuïts pel districte. En aquest web trobareu la carta, només cal imprimir-la i omplir-la amb els desitjos de cadascú: http://w110.bcn.cat/NouBarris/Continguts/Noticies/Documents/nadalcartareis13.pdf