Ja arriben els Reis

Els gegants Baró i Trini reben els tres mags d´Orient

Després de travessar deserts, muntanyes i mars, aquesta tarda els Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar arriben a Nou Barris per repartir il•lusió. Com sempre, es desplaçaran fins a Torre Baró en tren i allà, després de saludar els nens i nenes de la Zona Nord, aniran cap a la plaça Major, on els rebran els Gegants de Nou Barris al peu de la Seu del Districte. Allà rebran el pa, la sal i la clau que obre totes les portes. I a continuació, la cavalcada pels carrers de Nou Barris. Aquí teniu el programa d’actes detallat:

17.30 h Arribada en tren dels Reis d´Orient a l´estació de Torre Baró-Vallbona-Ciutat Meridiana.

18.15 h Espectacle de rebuda als Reis a la plaça Major de Nou Barris, acte accessible a través de transcripció en pantalla.

19.15 h Cavalcada de Reis. Recorregut: via Favència – via Júlia – plaça de Llucmajor –passeig de Verdum – Doctor Pi i Molist –passeig de Fabra i Puig -avinguda Meridiana.

Entitats membres dels seguicis Reials:
Esplai Guineueta, Secció Esportiva Santa Eulàlia (SESE), Associació Porta Cultural, AV les Roquetes, A.E. Sagarmatha, C.C. Manuel de Falla, Hermandad Rociera “Los Romeros”, C.C. García Lorca, Societat Coral l´Ideal d´en Clavé, Banda Simfònica de les Roquetes – Nou Barris, Associació Juvenil Tronada, Associació La Indomable, Associació de Concessionaris Mercat de la Mercè, Agrupament Escolta Charles Foucauld, Vocalia de Joves AV Turó de la Peira, Grup de Foc de Nou Barris, AMPA Timbaler del Bruc, Parròquia Sant Rafael, Sirius Basquet Club.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies