L’Ideal d’en Clavé posa en marxa l’escola d’escacs

El club impartirà classes al seu local i altres equipaments per promoure aquest esport

Aquesta setmana ha engegat de forma oficial l’Escola d’Escacs de Nou Barris, una iniciativa del club l´Ideal d’en Clavé. Ja fa mesos que l’entitat treballa en la iniciativa, que pretén difondre i promoure aquest esport entre els veïns de Nou Barris i en especial entre els joves i els nens i nenes, amb la intenció de crear una pedrera de nous jugadors que vulguin competir en un futur. De moment, el club imparteix cursos a la seva seu, el local d’Els Propis. Els horaris van en funció del nivell dels alumnes. El primer nivell s’imparteix els dilluns de 17,30 a 18,30h. i els dissabtes de 10 a 11h. El grau intermig és els dimecres de 19 a 20h. I l’intermig II els dissabtes d’11,30 a 12,30h. Tot i això, l’entitat està oberta a negociar altres horaris amb alumnes interessats.
D’altra banda, l’Ideal d’en Clavé ha arribat a un acord amb diversos casals per realitzar classes puntuals d’escacs i han parlat amb l’Heron City i l’Eix Comercial de Nou Barris per col•laborar en la difusió dels escacs. De cara al curs vinent, a més, volen participar en el cicle Esports en Marxa, que l’Ajuntament duu a terme a les escoles de primària i secundària en horari extraescolar.
Si voleu més informació sobre aquests cursos, podeu visitar el blog de l’escola: escacsanoubarris.blogspot.com o plantejar els vostres dubtes al mail [email protected]

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies